پس از تعیین اهداف بهبود ...
انتقالهای مورد نیاز در سطح بلوغ قابلیتها را باید به اقدامات مشخص در 3 بعد منابع انسانی، فرآیند و فناوری تبدیل کنید. ممکن است لازم باشد تکتک قابلیتهای کسبوکاری که باید منتقل شوند، تجزیه و تحلیل شوند تا مشخص شود که برای دستیابی به سطح بلوغ مطلوب در هر مرحلهی افزایش به بهبودِ کدام بعد نیاز داریم.
از آنجا که مدیریت محصول یک قابلیت مبتنی بر منابع انسانی است، برای انتقال از سطح بلوغ صفر به ۱ ، باید بعد منابع انسانی را ارتقاء دهیم. به عبارت دیگر، باید یک واحد کسبوکاری جدید مسئولیت مدیریت محصول را به عهده گیرد یا مسئولیت آن به یک واحد موجود اختصاص داده شود.
بر این اساس، بعد فرآیند باید با انجام حداقل یک چرخه عمر کامل از عملکرد مدیریت محصول، توسط واحد کسبوکاری مسئول، با همکاری مشاوران خارجی بهبود یابد.
در این گام، بعد فناوری بدون تغییر باقی خواهد ماند.
در افزایش بعدی (از ۲۰۲۳ تا ۲۰۲۴)، بعد فرآیند با استانداردسازی فرآیندهای مرتبط به سطح بلوغ 2، و بعد فناوری با ارائه پشتیبانی جزئی از فناوری اطلاعات در فرآیندهای مرتبط، به ۱ بهبود خواهد یافت.
بعد منابع انسانی در طول این افزایش بدون تغییر باقی میماند.
در نهایت، به منظور حرکت از سطح بلوغ کلی ۲ به ۳ در افزایش 2025-2024، هر دو بعد منابع انسانی و فرآیند باید به سطح بلوغ ۳ ارتقا یابند.
این نقشه راه ممکن است برای سایر قابلیتها برمبنای آنکه کدام بعد در هر قابلیت مهمتر است و سطح بلوغ مبدا و مقصد در هر افزایش چیست، متفاوت باشد.
از نقشه راه بهبود ابعاد، میتوان فهرستی از اقدامات مورد نیاز در هر افزایش را استخراج کرد.
گام بعدی: طراحی سبد تغییرات
منبع:
ترجمه: یاسمن بیگلری